Κερδίστε  Χρόνο.

   Αυξήστε τον Τζίρο.

      Περισσότερους  Πελάτες.

                                       ...Αυτοματοποιημένα.

Ο δικό σας Online Marketing-Agent 

Οι Υπηρεσίες μας Συνοπτικά

Διαφημήσεις Online

Μέσα από το Facebook και τις Διαφημίσεις Google μπορείτε να φτάσετε στην ομάδα στόχο σας χωρίς σπατάλη. Δημιουργήστε αυτομάτως προοπτικές που είναι συνδεδεμένες με μετρητά μέσω των αποδεδειγμένων από το πεδίο μεθόδων μας, εκτελώντας διαφημίσεις στο Google και στο Facebook.

Κερδίστε Νέους Πελάτες

Μέσω ειδικά σχεδιασμένων σελίδων, σας δίνουμε τη δυνατότητα να λαμβάνετε καθημερινά νέα αιτήματα από Ενδιαφερόμενους για τις υπηρεσίες σας. Ως αποτέλεσμα, δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχείτε για τη λήψη νέων παραγγελιών.

Συμβουλές / Εκπαίδευση

Εδώ εκπαιδεύουμε εσάς και το εσωτερικό τμήμα μάρκετινγκ σας στους τομείς των Διαφημίσεων Google, των διαφημίσεων στο Facebook, των κοινωνικών μέσων και του σχεδιασμού ιστότοπων βελτιστοποιημένων από τους επισκέπτες. Σας παρουσιάζουμε όλες τις στρατηγικές βελτιστοποίησης και κλιμάκωσης της εταιρείας σας.

Social Media Marketing

Σας βοηθάμε να χτίσετε ισχυρή εμπιστοσύνη με τους δυνητικούς πελάτες σας και να τοποθετήσετε τον εαυτό σας ως ειδικός στον κλάδο σας. Δείξτε την ποιότητα της εργασίας σας μέσα από ειδικά προγραμματισμένες δημοσιεύσεις στα προφίλ σας και παρουσιάστε τη θετική γνώμη των πελατών σας. 

Συνδυάζουμε τον σύγχρονο σχεδιασμό ιστοσελίδων με στοχοθετημένο και λειτουργικό μάρκετινγκ, έτσι ώστε να βλέπετε άμεσα μετρήσιμα την επιτυχία μέσω της δουλειάς μας. Μέσα στις πρώτες 30 μέρες συνεργασίας με εμάς θα δείτε σημαντικά περισσότερες προοπτικές και περισσότερες πωλήσεις - εγγυημένα

Εάν κανονίσετε την επικοινωνία μαζί μας σήμερα, ο πρώτος σας πελάτης που θα δημιουργηθεί από εμάς θα είναι δωρεάν για εσάς!

Οι πρώτοι 7 Πελάτες θα λάβουν 1 Δώρο

Με εμάς στο πλευρό σας μπορείτε να επικεντρωθείτε στα ουσιαστικά .

Θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε στο Google για συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά στη σελίδα 1 να είστε και έτσι να δημιουργείτε νέες προοπτικές και να κερδίζετε νέους παλάτες κάθε μέρα;

Θέλετε να κερδίζετε αυτοματοποιημένα τουλάχιστον πέντε / δέκα νέους πελάτες το μήνα;

Η AS-Skenteridis Automatic Marketing είναι μια ομάδα ειδικών για την παρουσία σας στο διαδίκτυο.

Από την αρχική διαβούλευση μέχρι τα τελικά αποτελέσματα.

Η ομάδα μας δουλεύει με κίνητρα, δημιουργικότητα και απόδοση προσανατολισμένη στo Scalierung της επιχείρησής σας.

Πελάτες από όλη τη Γερμανία και την Ελλάδα εμπιστεύονται τα συστήματά μας.

Κάντε ένα ραντεβού σήμερα για δωρεάν Ενημέρωση! 

Βεβαιωθείτε από μόνοι σας!

Αποκτήστε δωρεάν τη νέα μας πλήρη διαβούλευση τώρα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, θα σας εξηγήσουμε βήμα προς βήμα πώς μπορείτε να κερδίσετε τοπικά τον μέγιστο αριθμό νέων πελατών μέσω του Διαδικτύου. .... πλήρως αυτοματοποιημένα ....

ΔΩΡΕΑΝ Συμβουλές Marketing!

Συμπληρώστε τη φόρμα τώρα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Mail

Γράψτε μας Ε-Mail στο:    abraam.skenteridis@gmail.de 

Telefone

Επικοινωνήστε στο (Παρακαλώ SMS):  +30 6985- 922506

Copyright 2020 (c) All Rights Reserved Skenteridis  Avraam
Impressum  Datenschutz

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.