More Bonuses thisav
Υπόψη :  κο ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ

ΘΕΜΑ*Διαφήμιση Νομικής Κάρτας*

Με βάση τα ελάχιστα στοιχεία που με δώσατε !

ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ

Τα Videos προστατεύονται . Δεν είναι στο YouTube ανεβασμένο και κανένας άλλος δεν μπορεί να το δει.!

Δυνατότητα Συνεργασίας μας και από 49ευρώ/Μήνα !

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Α ΠΕΡΙΟΔΟΣ

...και εφόσον δώσετε ΚΙΝΗΤΡΟ, πρώτους 1-2-3 Μήνες Δωρεάν !

 Δημιουργία Λογαριασμών Social Media

 Δημιουργία Δημιουργικού Social Media

 Διαχείρηση Λογαριασμών Social Media

Συνεργασίες

Δημιουργία Λογαριασμών Social Media 1. Κοστίζει 199ευρώ + ΦΠΑ και στα 5 Μέσα ενώ *στο fb περιλαμβάνει και δημιουργία Ομάδας και Σελίδας και στην περίπτωση Πληρωμένων Διαφημίσεων και Δημιουργία Business Account και Εισαγωγή Pixel στην Ιστοσελίδα σας. Στο Google περιλαμβάνει και ανεύρεση στον Χάρτη και εισαγωγή Pixel στην Ιστοσελίδα σας. Προυπόθεση μας δινεται το  λογότυπο και Στοιχεία, Λογαριασμούς σας που απαιτούνται. 

Δημιουργία Δημιουργικού Social Media 2. Κάθε 5 Banner ή Cover κοστίζουν 49 ευρώ +ΦΠΑ, όπως απαιτεί στις διαστάσεις και Προδιαγραφές του καθενός, πχ στο fb δεν κάνει πάνω από 20% του όγκου σε Text, στις διαστάσεις που καθορίζει κλπ.  Προυπόθεση μας δίνεται Λογότυπο, Φωτό, κείμενα και τα διαμορφώνουμε εμείς, ενώ σας έχω μεσα και 1 Intro Microvideo 10-20 sec. ανά Μήνα, αν είναι σε μηνιαία Βάση η Συνεργασία μας, αρκεί σε Τίτλους Αγγλικούς να με λέτε τι θέλετε να δίχνει. Επίσης είναι καλό και Άρθρα να γράφονται απο εσάς και εγώ να σας φτιάχνω τα Cover διοτι τα Cover θα σας βοηθήσουν στο Ranking στο Google. Φυσικά μπορούμε το άρθρο που θα γράφετε να το κάνουμε και Video για το YouTube (δειτε σχετικά επόμενη Υπηρεσία μου). Προς το παρόν δεν σας μιλώ για Full version SEO των άρθρων, διότι κοστίζει από 150ευρώ και άνω για το κάθε ένα. Προσοχή να είναι απο 1.000 λέξεις και άνω, δυνατόν μοναδικό.

Διαχείρηση Λογαριασμών Social Media 3. Κοστίζει 249 ευρώ +ΦΠΑ ανά μήνα και Περιλαμβάνει την Διαχείρηση και των 5 Λογαριασμών Διαχείρηση όχι μόνο πληρωμένων Διαφημίσεων αλλά και μη πληρωμένων καθώς και την Κατασκευή 5 Banner, Cover ανά μήνα. Περιλαμβάνει επίσης συνολικά σε όλα τα Social Media 500 ΔΩΡΕΑΝ Posting (Post, Fotos, Videos) ανά μήνα ή αλλιώς 120 ανά Εβδομάδα. Ισχύς Προσφοράς για τους 6 πρώτους μήνες Συνεργασίας μας. Μετά αναλόγως της Συνεργασίας και Αποτελεσματικότητας μπορεί να συνεχιστί μπορεί και όχι, μετά απο κοινού, απόφαση. Προυποθέσεις ισχύουν όπως και στα Banner με εξτρά παροχή δηλ. 2 Intro video τον μήνα και με παρουσίαση του προιόντος υπηρεσίας σας. Επίσης στις περιπτώσεις των video είναι καλό να κάνετε και εσείς ένα μικρό βιντεο ανά μήνα, να δείχνεται το πρόσωπό σας και να μιλάτε για το προιόν που θέλετε να προβάλλουμε, θα μου το στέλνετε και τα υπόλοιπα είναι δικιά μου αρμοδιότητα. Και κάτι επίσης πολύ σημαντικό περιλαμβάνει το κόστος και το Onpage Social Media SEO SEM, ειδικά με τα Keywords για μεγαλύτερη προβολή και ανάδειξη στα Social Media. Προσοχή επιτυνχάνεται σταδιακά, ειδικά όταν ξεκινάμε στην Αρχή, θέλει και προσοχή για αποκλεισμούς όπως συνιθίζει να κάνει το fb.

Συνεργασίες Ανεύρεση 4. Κοστίζει 49 ευρώ +ΦΠΑ για Κάθε πετυχημένη συμφωνία με YouTuber *άνω 5.000 Subscriber, Blogger ειδικά ενημερωτικών Ιστοσελίδων, που υποστηρίζονται με ιδίες δυνάμεις αλλά με πολλούς αναγνώστες, άνω των 5.000, Για να γίνει όμως αυτό εύκολο αποδεκτό θα πρέπει και εσείς να δώσετε κάτι π.χ Νομική Κάλυψη για οτιδήποτε νομικό θέμα προκύψει συμβεί στο Κανάλι του συν αν ειναι δυνατόν π.χ 20% ποσοστά για πελάτες που θα βρίσκει. Για τις περιπτώσεις με λιγότερους Subscriber απο 1.000 ως 5.000 δεκτό με 20 ευρώ+ΦΠΑ, ενώ αν κλείσω με Κανάλι με πάνω απο 50.000 τότε είναι 99 ευρώ +ΦΠΑ. (Οι Τιμές ισχύουν για τα ελληνικά κανάλια, για τα ξένα θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον διπλάσιους Subscribers.). Εσείς με προσδιορίζεται το Ποσόν που θέλετε να διαθέσετε για αυτήν την Υπηρεσία. Οι YouTuber θα αναφέρουν ή και θα παρουσιάζουν την Διαφήμιση σας, το προιόν σας μέσα στο Κανάλι τους 1 φορά τον μήνα και για διάρκεια τουλάχιστον 1 λεπτό, ενώ αν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε και κάτι, θα κάνω την ανάλογη συμφωνία για Παρουσίαση κάθε εβδομάδα ή κάθε φορά στα Βίντεο τους.

Β ΠΕΡΙΟΔΟΣ

Αναλυτικά Κοστολόγια, εφόσον και οικονομικά και οργανωτικά online θα είστε έτοιμοι !

 Αυτόματο Marketing

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΖΙΡΟΥΣ ΣΑΣ;

Αυτοματοποιείστε τις Διαδικασίες Marketing & Επικοινωνίας στην Επιχείρησή σας.  Κερδίστε πλήρως αυτοματοποιημένα Χρόνο - Τζίρο - Πελάτες. Μάθετε Πώς !

Affiliate Marketing

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ;

Αυξήστε τις Πωλήσεις σας ραγδαία και μάλιστα παγκόσμια στο Εξωτερικό, με την εφαρμογή της επαναστατικής Μεθόδου του Affiliate Marketing. Μάθετε Πώς !

Services Digitalization

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ;

Μετατρέψτε τις Υπηρεσίες σας , τις Εκπαιδεύσεις σας κ.α. σε Digital Produkts και πωλήστε τα και αυτά αυτοματοποιημένα σε Ελλάδα και Παγκόσμια. Μάθετε Πώς !

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Αναλυτικά Κοστολόγια, εφόσον και οικονομικά και οργανωτικά online με Eshop θα είστε έτοιμοι !

ΤΕΛΙΚΟΣ  ΣΤΟΧΟΣ :

1) Δημιουργία Eshop Νομικών Υπηρεσιών    2) Νομικό TV Channel

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ/ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ : Με Online Advertising

Δείτε εδώ ένα δικό μου Eshop Υπηρεσιών Online Marketing χωρίς Aυτόματο Online Marketing (δεν σημαίνει αυτό , ότι δεν πωλούνται κανονικά, όπως πουλά κάθε Eshop πουλά και αυτό, απλά  για τα προιόντα και υπηρεσίες πρέπει να κάνω ενέργειες όπως όλοι να τα στείλω,να ενημερώσω προσωπικά κλπ)  .....και ειδικά ΕΔΩ με Aυτόματο Marketing και Membership, όπου προσοχή δεν διαφημίζω αυτό, αλλά η διαφήμιση πρώτα δίχνει ένα απο τα Landingpage που έχω *αν ενδιαφέρεσθε θα σας δείξω αναλυτικά τι σημαίνει, με ελκυστικά Infos μορφής VSL και εφόσον πληρώσει, αυτόματα του στέλνονται κωδικοί πρόσβασης και απευθείας σύνδεση στο Membership Eshop, δηλ. εκτός απο Διαφήμιση ή Posting δεν κάνω, δεν στέλνω τίποτε εγώ, όλα γίνονται αυτόματα όπου πωλάω Υπηρεσίες μου σε Γερμανούς και εδώ δείγμα για άλλο Eshop ! (και σκεφτείτε ακόμη δεν τα ολοκλήρωσα, βλέπετε θέλουν πολύ δουλειά)

ΓΙΑ MAXIMUM ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Για Offline Υπηρεσίες Διαφήμισης & Marketing

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ (Εφημερίδες, Περιοδικά, Ράδιο, TV, Υπαίθριες κλπ) & ΠΡΟΩΘΗΣΗ. Μάθετε Πώς !

ΤΟ  LUXUS MARKETING ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ - ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

Οι πρώτος Πελάτης θα λάβει 1 Μοναδικό Δώρο

Σας Συμβουλεύουμε

Με εμάς στο πλευρό σας μπορείτε να επικεντρωθείτε στα ουσιαστικά .

Μέσα στις πρώτες 30-90 μέρες συνεργασίας με εμάς θα δείτε σημαντικά περισσότερες προοπτικές και περισσότερες πωλήσεις - εγγυημένα

Βεβαιωθείτε από μόνοι σας!

Αποκτήστε δωρεάν τη νέα μας πλήρη διαβούλευση τώρα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, θα σας εξηγήσουμε βήμα προς βήμα πώς μπορείτε να κερδίσετε τοπικά τον μέγιστο αριθμό νέων πελατών μέσω του Διαδικτύου. .... πλήρως αυτοματοποιημένα ....

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ : Ονομάζομαι Αβραάμ Σκεντερίδης, είμαι Οικονομολόγος με εξειδίκευση στο Marketing και Online Marketing, κάτοικος Θεσσαλονίκης, με πολλα χρόνια εργασίας στην Ελλάδα στον Τομέα της Διαφήμισης και στην τελευταία δεκαετία στο Ludwigsburg Germany στον τομέα του Online Marketing  ως Online Marketing Expert. Ο ίδιος μου χρησιμοποιώ και εφαρμόζω Online Marketing , Affiliate Marketing, Digital Products creation, Automatic Tagbasiertes Marketing- Prozess, όπως και ο ίδιος κατασκευάζω τις Ιστοσελίδες.

ΔΩΡΕΑΝ Συμβουλές Marketing!

Συμπληρώστε τη φόρμα τώρα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Mail

Γράψτε μας Ε-Mail στο:    abraam.skenteridis@gmail.com 

Telefone

Επικοινωνήστε στο (Παρακαλώ SMS):  +30 6985- 922506

Copyright 2020 (c) . All Rights Reserved Skenteridis  Avraam
GDPR   Όροι Χρήσης

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.